Ajándékot az alkalomra

Nászút témájú esküvői nyilvántartás létrehozása 2023-ban

2022. október 29. 15:10 - Ajándékot az alkalomra

Sok pár szereti azt az ötletet, hogy a vendégek hozzájáruljanak nászútjuk költségeihez.

Vajon ti is szeretnétek ilyet?

Ennek legegyszerűbb módja, ha egyetlen ajándékot vesztek fel az online esküvői nyilvántartásba, amelyet "nászút alapnak" neveznek, és meghívhattok minden vendéget, hogy adja meg a kívánt összeget a különleges kalandotokra.

Egy másik megközelítés, amelyet szeretünk, az, hogy a nászutat konkrét tevékenységekre vagy élményekre bontjuk, amelyeket az egyes vendégek egyenesen megvásárolhatnak. Ez a stílus személyesebb. A vendégek szeretik pontosan tudni, hogy mire használjátok fel hozzájárulásukat, és úgy érzik, hogy ti az elkövetkező években velük társítjátok az adott élmény emlékét.

Az indulás megkönnyítése érdekében íme néhány lehetséges nászúttal kapcsolatos ajándék, amelyet fel kell venni a nyilvántartásába:

  • Járatok - a nászút célállomására és onnan vissza
  • Szállás - ez lehet éjszakánként, vagy tartalmazhat különböző szállodákat vagy üdülőhelyeket
  • Páros masszázs vagy gyógykezelés
  • Közlekedés a meglátogatott országban – például belföldi járatok, reptéri transzferek vagy vonatbérlet
  • Vacsora egy életre szóló étteremben
  • Koktélok a tengerparton vagy egy különleges bárban
  • Órák, ahol te és partnered együtt új készségeket sajátíthatnak el - ez lehet szörfórák, főzőtanfolyam vagy borértékelő tanfolyam
  • Jegyek egy színdarabra vagy musicalre
  • Költőpénz egy vásárlási rohamra
  • Alapvető utazási eszközök, például új kamera vagy poggyász

Próbálj meg különféle ajándékokat mellékelni több különböző áron, hogy a vendégeidnek bőven legyen választási lehetőségük az ajándékjegyzékedben.

A nászút témájú nyilvántartás ilyen módon történő létrehozása biztosítja, hogy boldog vendégeitek legyenek, nem is beszélve arról, hogy ez növeli az izgalmat az első kalandra, amelyet Ön és partnere férjként és feleségként fog megtenni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekotazalkalomra.blog.hu/api/trackback/id/tr3517965668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása